“Els jocs de la fam I” de Suzane Collins

Suzane Collins. Els Jocs de La Fam. Edicions 62. Barcelona 2012. 402 pàgines

els-jocs-de-la-fam-1_9788499327976

Cada any se celebra el dia de la Sega on elegeixen un noi i una noia de cada districte per lluitar a mort per la victòria en els Jocs de la Fam. Katniss Everdeen és la protagonista de la història, viu amb la seva mare i la seva germana Prim. El seu pare va morir en l’explosió d’una mina, la Katniss s’encarrega de portar el menjar a casa. Cada dia surt a caçar el bosc. El dia de la Sega tots els habitants del districte es reuneixen a la plaça de l’ajuntament per tal d’ escollir els dos tributs. Un dels noms escollits és el de la Prim i Katniss ràpidament s’ofereix com a voluntària dels jocs. El següent nom és en Peeta Mellark, Katniss. Uns quants dies s’entrenen i mostren les seves millors habilitats en la lluita davant dels jutges. Katniss és molt bona amb l’arc i les fletxes. La nit abans s’entrevista a cada tribut. Katniss durant l’entrevista està bastant nerviosa, però desprès en  Peeta surt per ser entrevistat i diu davant de tothom que està  enamorat d’ella.

A mi aquest llibre m’encanta’t, apart  que ja sabia de què anava. Les parts més pesades han sigut quan es ficaven molt en el mateix i no canviaven de tema però per la resta ha estat molt be. A mi la part que m’ha agradat més és quan lluiten perquè t’intriga i et fa que continuïs llegint el llibre. Aquest llibre l’aconsellaria aquell que li agrada llegir i les aventures i també tragèdies.

Aquest llibre m’ha sigut fàcil de llegir, perquè  jo entenc molt bé el català, però si que hi ha hagut alguna paraula que m’acostat una mica de captar-la però amb el contingut del text ha estat bastant fàcil. Les paraules que no entenia molt les he preguntat o les he buscades algunes al diccionari Dicdidac d’Internet però no m’ he recordat d’apuntar-me-les. Però no eren masses.

El llibre  està molt be i qui hagi vist la pel·lícula li agradarà perquè l’entendrà molt bé. És molt fàcil de llegir i entendre. A mi com m’ha agradat molt us el recomano, enseriu.

Ailyn Fernández Ramírez 1A

1 comments

  1. El gran èxit de l’institut. Ara mateix estan en préstec les tres obres de què es compon la trilogia. En aquest espai hi podeu deixar comentaris, expressant la vostra opinió o bé responent al comentari fet pel vostre company o companya.

Deixa un comentari