LA Cristie i la caçadora de l’Indana Jones

 La Christie i la caçadora de l’Indiana Jones és un llibre que es basa en la història d’una noia de 14 anys que es troba en plena adolescència i tot el que això comporta.

L’autora, a través de la protagonista, planteja els problemes personals i quotidians que caracteritzen aquesta etapa: la preocupació pel pes, la timidesa, les manies i obsessions, la relació amb la família, la inseguretat, el no ser acceptada pel grup, el que poden arribar a pensar d’ella, etc.

Tot això comença a canviar quan arriba un nou company a l’escola del qual s’enamora, en George, un noi amb discapacitat física que l’estima tal com és.

la-christie-i-la-cacadora-de-lindiana-jones

Ella, a partir d’aquest moment, comença a acceptar-se i a donar importància a totes aquelles coses que de veritat les tenen.

Aquest llibre m’ha agradat bastant i m’ha ajudat a reflexionar sobre que cal tenir l’autoestima ben alta per respectar-se i fer-se respectar.

M’ha fet veure que l’adolescència és una etapa que ha de passar i que al cap dels anys, els dubtes o pors d’aquest moment, deixaran de tenir importància.

Virginia Ayala, 2nB

 

 

Deixa un comentari